Languages

Neem deel aan de 23ste editie van de Belgian Awards for Sustainability Reports

Elk jaar organiseert het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR) een prijsuitreiking om de beste Belgische duurzaamheidsverslagen te belonen. Dit initiatief wil Belgische bedrijven en organisaties bewust maken van het belang van duurzaamheidsrapportering en de verspreiding en uitwisseling van beste praktijken op dit gebied bevorderen.

Belgian Awards for Sustainability Reports

Met de goedkeuring van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) wordt de publicatie van jaarlijkse niet-financiële verslagen over de zogenaamde ESG-criteria (ecologisch, sociaal en governance) voor veel bedrijven een must. Al meer dan 20 jaar bekroont het IBR Belgische organisaties of organisaties actief in België die een duurzaamheidsverslag publiceren over deze aspecten van hun activiteit.

Oproep tot deelname

Bent u een CSR-verantwoordelijke, duurzaamheidsmanager of wilt u gewoon de duurzaamheidsinspanningen van uw organisatie in de kijker zetten? Schrijf uw organisatie dan in voor de Belgian Awards for Sustainability Reports. Bij elke editie beloont de jury verschillende organisaties in verschillende categorieën. Wie weet is het dit jaar de uwe?

Gebruik uw verslag om de jury uw initiatieven en vooruitgang te tonen, uw ambities voor de planeet van morgen, uw ethische en verantwoorde bedrijfsvisie, maar durf ook te vertellen over de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en hoe u daarop reageert.

Deelnemingsvoorwaarden

Deze wedstrijd staat open voor alle duurzaamheidsverslagen, ongeacht of dit uw eerste poging is of dat u al uitgebreide ervaring hebt op dit gebied. Aangezien één van de doelstellingen van de Awards erin bestaat de uitwisseling van goede praktijken te bevorderen, kunnen alle deelnemers aan het einde van de wedstrijd feedback krijgen van de juryleden.

Grote organisaties kunnen zich tot maandag 1 juli inschrijven, andere organisaties en KMO’s hebben de tijd tot 22 juli. Hier kan u de deelnemingsvoorwaarden en evaluatiecriteria vinden.

Vergeet niet de datum van de prijsuitreiking in uw agenda te zetten: deze vindt plaats op maandag 18 november 2024!


Meer informatie

https://www.ibr-ire.be/en/bas